slider03.jpg

Artikelen

( 18-11-17 ) Info en inschrijfformulier voorjaarscompetitie 2018

 

Hieronder al weer het informatiebulletin over de voorjaarscompetitie 2018.

Info over de competitievormen, data en veranderingen (o.a. derde set wordt vervangen door een super tie-break)

Volg de aangegeven linkjes.

Het inschrijfformulier is bijgevoegd. Graag voor 10 december bij mij inleveren. Dan heb ik nog enige dagen om het e.e.a. door te spelen naar de bond!

Bij vragen kun je altijd bellen!!

Bij voorbaat dank!!

 

Feitze van Dijk

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." target="_blank" style="color: #1155cc;">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0566-623619/06-43284491

 

INSCHRIJFFORMULIER

 


 

MULIER

Knltb

12 oktober 2017

 

Beste verenigingscompetitieleider,
 
Ondanks dat er nog massaal om het kampioenschap gestreden wordt bij de KNLTB Najaarscompetitie, zijn de voorbereidingen van één van de grootste competities ter wereld alweer in volle gang; de KNLTB Voorjaarscompetitie 2018. De stijgende lijn in het aantal deelnemende ploegen willen wij aankomend jaar graag doorzetten samen met alle clubs!Competitie Nieuwe Stijl
Een belangrijk aspect hierbij is het verder uitrollen van 
Competitie Nieuwe Stijl. Tijdens de afgelopen Voorjaarscompetitie deden twee nieuwe competitievormen hun intrede: de 8&9-competitie en deZomeravondcompetitie, en konden clubs ervoor kiezen compact te spelen. Naar aanleiding van feedback vanuit het veld is besloten om door te gaan met de nieuwe competitievormen en compact spelen in de reguliere competities af te schaffen en verkort spelen toe te passen bij alle dubbelspelen. Daarnaast zijn de regels omtrent invallen versoepeld.Het doel van deze wijzigingen is om nog meer mensen enthousiast te maken voor de competitie, maar zonder jullie hulp lukt dat niet. Doet jouw club mee aan de competitie? Heb je jouw leden al opgeroepen om mee te doen? Informeer je nieuwe leden over de 8&9-competitie? Het succes van de competitie is belangrijk voor zowel de clubs als de tennissers. Tennissers die competitie spelen, blijven immers langer lid van de tennisvereniging. Competitie spelen biedt tennissers uitdaging, het spelen in teamverband zorgt voor aansluiting met andere leden, het biedt gezelligheid en het zorgt voor een sterke binding met de club. Vandaag is ook de nieuwsbrief Tenniskids naar alle functionarissen Tenniskids gestuurd. Lees hier meer over de inschrijving voor de World Tour en de Groene Voorjaarscompetitie 2018.Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen over de Voorjaarscompetitie 2018? Neem dan contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." target="_blank" style="color: #1155cc;">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 


 

Buienradar

Sponsoren

briaskThumb_tn_adv_mfrl
briaskThumb_tn_adv_offengaherenkapper
briaskThumb_tn_adv_silersshop1 staand
briaskThumb_tn_Bakkerij_Andringa
briaskThumb_tn_Henk_de_Vries