slider02.jpg

Artikelen

( 17-02-17 ) Het bestuur van TVG vraagt hierbij uw aandacht voor de jaarlijkse Poiesz sponsoractie

 

Vandaag op 6 februari gaat de Poiesz Jeugd Sponsor Actie weer beginnen. 
Wij als Tennisvereniging Grouw zijn dit jaar ingeloot!
Ik wil jullie dan ook graag oproepen om de komende weken de aanbiedingen bij de Poiesz in de gaten te houden en naar de Poiesz Supermarkt in Grou te gaan voor de wekelijkse boodschappen i.p.v. de andere plaatselijke supermarkten.

Door middel van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie, kunnen wij een mooi bedrag bij elkaar sparen, wat geïnvesteerd zal worden in de Jeugd!
Bij elke €10,- aan boodschappen en verschillende wekelijkse aanbiedingen krijgt u extra Jeugd Sponsor Munten. Een snelle manier van sparen is het kopen van de bakkerijaanbieding.

Elke week is er een andere Speciale Bakkerij aanbieding. Koop deze aanbieding en doe de 15 Jeugd Sponsor Munten in de koker van de vereniging bij de Poiesz Supermarkt in Grou.


Via de Facebookpagina van Poiesz kunnen mensen ook op ons stemmen en aan het einde van de Jeugd Sponsor Actie krijgen de 50 verenigingen met de meeste stemmen 500 extra sponsormunten. Onder de stemmers worden elke week Poiesz Waardebonnen verloot.

Deze munten wordt gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van T.V.Grouw is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Grou. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 6 februari t/m 2 april 2017 bij Poiesz supermarkten. 

Op zaterdag 25 februari wordt er van de club verwacht dat wij als TVG in de Poiesz in Grou actief de bakkerij aanbieding van die week verkopen zodat de club meer munten krijgt. Hiervoor hebben we 6 jeugdleden en nog een volwassene nodig die dit willen doen. Tussen 10.00 uur en 15.00 uur is deze hulp nodig. Zelf zal ik er de hele dag bij aanwezig zijn.

Hulp gezocht op zaterdag 25 februari 2017:                                 Graag opgeven via de mail:

  • 10.00uur tot 11.45 uur -> 2 jeugdleden                   Bea->  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 11.45 uur tot 13.30 uur -> 2 jeugdleden
  • 13.30 uur tot 15.00 uur -> 2 jeugdleden

Op vrijdag 7 april wordt in het WTC EXPO in Leeuwarden de einduitslag bekend gemaakt en mogen we als club het verzamelde bedrag in ontvangst nemen. Voor de kinderen die helpen op zaterdag 25 februari heb ik voor allen een entreekaart voor deze gezellige avond met allemaal bekende artiesten!

Hoe meer Jeugd Sponsor munten in de koker worden gestopt, hoe hoger het uiteindelijke gesponsorde bedrag!

Buienradar

Sponsoren

briaskThumb_tn_adv_mfrl
briaskThumb_tn_adv_offengaherenkapper
briaskThumb_tn_adv_silersshop1 staand
briaskThumb_tn_Bakkerij_Andringa
briaskThumb_tn_Henk_de_Vries